Gateste sanatos
Gateste preparate simple, gustoase si sanatoase
Grija fata de ceea ce mancam este esentiala pentru imbunatatirea si protejarea sanatatii noastre. O alimentatie echilibrata este cheia pentru o viata sanatoasa. Evita ingredientele procesate, gateste pentru tine si pentru cei dragi.
Puterea sucurilor naturale
Spre deosebire de sucurile din comert, sucurile proaspete din fructe si legume sunt pline de vitamine, minerale si antioxidanti. Savurarea unui suc proaspat te poate ajuta sa adopti un mod de alimentatie mai sanatos, in special pentru persoanele care nu consuma in mod normal multe fructe si legume. Este startul perfect in orice dimineata sau o gustare delicioasa si nutritiva chiar si pentru cel mai mofturos copil.
Datorita inclinarii inovatoare a vasului si a lamelor, blenderul Powertilt asigura cele mai bune rezultate de fiecare data.
Unt de fructe cu coaja lemnoasa - delicios si nutritiv
Untul de fructe cu coaja lemnoasa este consistent si reprezinta o sursa excelenta de proteine. Te poate ajuta sa-ti mentii stabil nivelul de zahar din sange, oferindu-ti mai multa energie si ajutandu-te sa rezisti mai bine in fata poftelor alimentare. Treci de la untul de arahide la untul de migdale sau la cel de caju. De asemenea, iti poti folosi creativitatea pentru a crea propriul mix de fructe cu coaja lemnoasa. Pentru aroma, poti folosi condimente, cum ar fi scortisoara. Delicios pe paine, fructe, legume sau consumat simplu.
Inclinarea unica a blenderului pastreaza rece continutul in timpul mixarii - esential la pasarea fructelor cu coaja lemnoasa care contin uleiuri termosensibile.
Super smoothie-uri in bol
Super smoothie-urile in bol sunt, dupa cum o spune si denumirea, smoothie-uri in bol. Creeaza orice combinatie de fructe, cereale si fructe cu coaja lemnoasa. Spre deosebire de smoothie-urile obisnuite, la fel de delicioase, smoothie-urile in bol constituie un mic dejun mai consistent.
Foloseste aburul pentru conservarea substantelor nutritive
Legumele constituie o sursa sanatoasa de vitamine si minerale, insa modul in care le gatesti influenteaza modul in care aceste substante nutritive ajung in farfuria ta. Ca regula generala, este bine sa limitezi pe cat posibil durata gatirii, temperatura si cantitatea de lichid. De aceea, aburul este unul din cele mai bune moduri de a gati majoritatea legumelor. Un beneficiu suplimentar al gatitul la abur este pastrarea culorilor - legumele tale vor arata bine si vor fi si gustoase.
Gateste cu abur pentru a proteja si imbunatati aromele si aspectul alimentelor si pentru a conserva substantele nutritive.