Fa o impresie buna

Fa o impresie buna

Fiecare moment este special

Ofera-le oaspetilor tai mai mult decat niste preparate delicioase - fa o impresie buna. Exploreaza-ti creativitatea cu Electrolux. Indrazneste sa faci lucruri neasteptate si sa servesti” amintiri de neuitat. 

SoftSpikes

Fixeaza in siguranta paharele delicate.

Da stralucire paharelor tale

Paharele frumoase si stralucitoare pot completa decorul unei mese. Din nefericire, acestea sunt de obicei delicate si trebuie spalate de mana. Cu masinile Electrolux de spalat vase, scapi de aceasta grija. Fiecare pahar este ingrijit cu atentie datorita tehnologiei SoftSpikes. Fii creativ si ofera fiecarui oaspete un pahar unic, leaga o mica eticheta in jurul piciorului, ca inlocuitor pentru cartonasul care indica asezarea la masa.

Savureaza preparate neconventionale gatite in vid

Invita-ti prietenii si familia la o petrecere spontana cu preparate gatite in vid. Asigura o gama diversa de ingrediente, cum ar fi peste, pui si legume. Nu uita de mirodenii si plante aromatice. Incurajeaza-ti oaspetii sa combine aromele si sa creeze un preparat personalizat folosind pungile pentru gatire in vid etichetate individual. Condimenteaza preparatele si savureaza gusturi noi, incercand combinatii neconventionale de arome.

Cuptorul SteamPro

Savureaza arome si texturi noi gatind in vid cu ajutorul cuptorului SteamPro.

Combinatii neconventionale de arome

  • 1
    Menta & mustar

    Prospetimea mentei se combina cu aroma picanta a mustarului - o modalitate excelenta de a condimenta carnea de miel.

  • 2
    Rozmarin & coaja de portocala

    Rozmarinul aromatic adora dulceata cojii de portocala - o modalitate diferita si delicioasa de a condimenta somonul.

  • 3
    Cimbru & scortisoara

    Aroma scortisoarei se combina perfect cu cimbrul salbatic - un condiment excelent pentru carnea de pui.

Preparate cu aspect simplu si elegant

Uneori, mai putin inseamna mai mult. Un tort fara glazura este un desert cel putin la fel de bun ca unul acoperit cu martipan. Straturile diferite si vizibile arata texturile si culorile minunate ale ingredientelor din interior. Coace la abur pentru un blat mai bine crescut si mai pufos.

Deserturi cu glazura de ciocolata

Dupa o masa copioasa, trateaza-ti papilele gustative cu aceasta gustare simpla - frunze de menta invelite in ciocolata congelata. Acestea sunt excelente ca desert de sine statator sau ca o completare la alte deserturi, cum ar fi inghetata si tort. Este simplu sa topesti ciocolata cu caldura delicata a unei plite cu inductie. Bucura-te de rezultate profesionale fara a folosi metode complicate, cum ar fi bain marie. Pentru o experienta diferita, iti sugeram sa incerci aceeasi reteta cu frunze de busuioc, salvie sau flori de lavanda.

  • 1
    Topeste ciocolata

    Foloseste o plita cu inductie pentru a topi delicat 1/2 de ceasca de ciocolata neagra, pana cand aceasta devine fina si omogena.

  • 2
    Inmoaie frunzele de menta

    Inmoaie frunzele de menta proaspata in ciocolata topita, tinandu-le de codita.

  • 3
    Congeleaza

    Pune frunzele pe o foaie de copt cerata si da-le la congelator pana cand se intareste ciocolata, circa 30 de minute.