Fa o impresie buna
Fiecare moment este special
Ofera-le oaspetilor tai mai mult decat niste preparate delicioase - fa o impresie buna. Exploreaza-ti creativitatea cu Electrolux. Indrazneste sa faci lucruri neasteptate si sa „servesti” amintiri de neuitat.
Fixeaza in siguranta paharele delicate.
Da stralucire paharelor tale
Paharele frumoase si stralucitoare pot completa decorul unei mese. Din nefericire, acestea sunt de obicei delicate si trebuie spalate de mana. Cu masinile Electrolux de spalat vase, scapi de aceasta grija. Fiecare pahar este ingrijit cu atentie datorita tehnologiei SoftSpikes. Fii creativ si ofera fiecarui oaspete un pahar unic, leaga o mica eticheta in jurul piciorului, ca inlocuitor pentru cartonasul care indica asezarea la masa.
Savureaza preparate neconventionale gatite in vid
Invita-ti prietenii si familia la o petrecere spontana cu preparate gatite in vid. Asigura o gama diversa de ingrediente, cum ar fi peste, pui si legume. Nu uita de mirodenii si plante aromatice. Incurajeaza-ti oaspetii sa combine aromele si sa creeze un preparat personalizat folosind pungile pentru gatire in vid etichetate individual. Condimenteaza preparatele si savureaza gusturi noi, incercand combinatii neconventionale de arome.
Savureaza arome si texturi noi gatind in vid cu ajutorul cuptorului SteamPro.
Combinatii neconventionale de arome
-
1Menta & mustar
Prospetimea mentei se combina cu aroma picanta a mustarului - o modalitate excelenta de a condimenta carnea de miel.
-
2Rozmarin & coaja de portocala
Rozmarinul aromatic adora dulceata cojii de portocala - o modalitate diferita si delicioasa de a condimenta somonul.
-
3Cimbru & scortisoara
Aroma scortisoarei se combina perfect cu cimbrul salbatic - un condiment excelent pentru carnea de pui.
Preparate cu aspect simplu si elegant
Uneori, mai putin inseamna mai mult. Un tort fara glazura este un desert cel putin la fel de bun ca unul acoperit cu martipan. Straturile diferite si vizibile arata texturile si culorile minunate ale ingredientelor din interior. Coace la abur pentru un blat mai bine crescut si mai pufos.
Deserturi cu glazura de ciocolata
Dupa o masa copioasa, trateaza-ti papilele gustative cu aceasta gustare simpla - frunze de menta invelite in ciocolata congelata. Acestea sunt excelente ca desert de sine statator sau ca o completare la alte deserturi, cum ar fi inghetata si tort. Este simplu sa topesti ciocolata cu caldura delicata a unei plite cu inductie. Bucura-te de rezultate profesionale fara a folosi metode complicate, cum ar fi bain marie. Pentru o experienta diferita, iti sugeram sa incerci aceeasi reteta cu frunze de busuioc, salvie sau flori de lavanda.
-
1Topeste ciocolata
Foloseste o plita cu inductie pentru a topi delicat 1/2 de ceasca de ciocolata neagra, pana cand aceasta devine fina si omogena.
-
2Inmoaie frunzele de menta
Inmoaie frunzele de menta proaspata in ciocolata topita, tinandu-le de codita.
-
3Congeleaza
Pune frunzele pe o foaie de copt cerata si da-le la congelator pana cand se intareste ciocolata, circa 30 de minute.