Supă cremă de conopidă caramelizată și file de doradă
Chef Florin îţi prezintă o reţetă de supă cremă de conopidă caramelizată, servită cu file de doradă și icre de somon. O adevărată încântare cromatică în farfurie, dar și o potrivire de texturi și arome, cu siguranţă supa cremă de conopidă propusă de Chef Florin își va face loc în caietul tău de reţete. Cantităţile de mai jos sunt pentru 4 porţii.
Ingrediente
- conopidă 2 buc
- vin alb 80 ml
- usturoi 4 căţei
- ceapă 1 buc
- fenicul 100 g
- stoc de pui 150 ml
- icre de somon 30-50 g
- doradă 2 buc
- ulei de măsline 50 ml
- salvie 3 g
- cimbru 3 g
- unt 120 g
- mărar 1/2 legătură
Mod de preparare
Produse recomandate de Chef Florin:
Chef Florin powered by Electrolux
Descoperă produsele Electrolux recomandate de Chef Florin Dumitrescu și reţetele video special create în seria Chef Florin powered by Electrolux.