Steak de vită pe placa de sare de Himalaya
Placa de sare de la Electrolux poate fi folosită la gătirea multor preparate, atât pe plita cu inducţie, cât și pe plitele pe gaz sau direct pe grătar. Sarea ajută alimentele să rămână fragede, pentru preparate perfect asezonate. În plus, placa de sare poate fi folosită drept platou de servire la cald sau la rece.
Chef Florin îţi arată cât de ușor poţi prepara un steak de vită pe placa de sare de Himalaya de la Electrolux, împreună cu cartofi prăjiţi la AirFryer pentru o cină reușită. Reţeta este pentru 4 porţii.
Ingrediente
- antricot de vită - 1kg
- cartofi - 500g
- muștar dijon - 150g
- ulei pentru prăjit - 80ml
- unt - 50g
- cimbru - 5g
Mod de preparare
Produse recomandate de Chef Florin:
Chef Florin powered by Electrolux
Descoperă produsele Electrolux recomandate de Chef Florin Dumitrescu și reţetele video special create în seria Chef Florin powered by Electrolux.