Roastbeef clasic cu sos de ciuperci și piure de cartofi
Pentru cei care apreciază o friptură delicioasă de vită, Chef Florin prezintă cum gătește el un roastbeef clasic cu sos de ciuperci și piure de cartofi. Folosește senzorul de gătire al cuptorului Electrolux pentru a prepara corect friptura. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile de mai jos. Cantităţile sunt pentru 4 porţii.
Ingrediente
Vrăbioară de vită 800g
Cartofi 600g
Lapte 350ml
Unt 250g
Cimbru 30g
Usturoi 120g
Vin porto 120ml
Morcovi 300g
Ulei măsline 75ml
Champignon alb și brun 250g
Gălbiori 150g
Hribi 150g
Mod de preparare
Produse recomandate de Chef Florin:
Chef Florin powered by Electrolux
Descoperă produsele Electrolux recomandate de Chef Florin Dumitrescu și reţetele video special create în seria Chef Florin powered by Electrolux.