Ingrediente
Pentru aluat |
1 conopida de marime medie 200 g varza Kale 2 dl faina de quinoa 1,5 dl ulei de masline 1 lingurita oregano sare si piper |
Pentru topping |
sparanghel rosii baby broccoli branza vegana |
Timp de gatire |
25 minute |
Setari cuptor |
225⁰Celsius Pizza |
1. Se incalzeste cuptorul la 225⁰ Celsius. Se indeparteaza tulpina si frunzele conopidei si se da la blender, alaturi de varza Kale, pana este obtinuta o pasta cremoasa. Intr-un bol, se amesteca faina de quinoa, sarea, piperul, uleiul de masline si pasta de conopida si varza Kale pana se obtine o maia.
2. Se acopera o tava de cuptor cu foaie de copt. Se asaza maiaua in tava si se intinde in forma rotunda, de pizza. Se coace timp de 15 minute, inainte de a adauga sosul de tomate si alte ingrediente deasupra, precum sparanghel, rosii, baby broccoli si branza vegana. Apoi, se introduce tava la cuptor si se lasa pentru alte 10 minute.