Paste de casă umplute cu scoici și creveţi
Cui nu-i plac pastele? De la salate și supe, la feluri principale sau deserturi, pastele pot fi savurate oricum. În plus, aluatul de paste nu necesită dospire, relaxare sau odihnă, astfel că îl poţi prepara rapid când te „lovește” pofta. Chef Florin îţi prezintă o reţetă delicioasă de paste umplute cu scoici și creveţi, împreună cu o reţetă de aluat de bază pentru paste de casă. Cantităţile de mai jos sunt pentru 4 porţii.
Ingrediente
ALUAT
- făină 300g
- ouă 3 buc
UMPLUTURĂ
- usturoi 50g
- carne de midii 250g
- creveţi 300g
- ulei de măsline 50ml
- pesmet 40g
- pătrunjel 1 leg
- ou 1 buc
SOS
- unt 60g
- usturoi 2 căţei
- creveţi 12 buc
- salvie 10g
- coajă de lămâie rasă
- parmezan 50g
Mod de preparare
Produse recomandate de Chef Florin:
Chef Florin powered by Electrolux
Descoperă produsele Electrolux recomandate de Chef Florin Dumitrescu și reţetele video special create în seria Chef Florin powered by Electrolux.