Gulaș împreună cu Horia Brenciu

Chef Florin pregătește o reţetă delicioasă de gulaș alături de Horia Brenciu.

Ingrediente și mod de preparare

  • Antricot de vită 600g
  • Ceapă 3 buc
  • Cartofi 3 buc
  • Usturoi 3 căţei
  • Ardei gras 2 buc
  • Chimen 2 linguri
  • Unt 120g
  • Ardei iute după gust
  • Ulei de floarea soarelui 50ml
  • Boia iute 1 linguriţă
  • Stoc de vită 2 litri
  • Pătrunjel 1 legatură

Tocaţi mărunt ceapa și puneţi la călit împreună cu chimenul în ulei de floarea soarelui. Adăugaţi vita tăiată cuburi și ardeiul gras, căliţi bine, după care puneţi boia (după preferinţă, iute sau dulce), după care puneţi stocul de vită sau apă cât să acopere și lăsaţi să fiarbă.

Când carnea este gătită, adăugați și cartofii și lăsaţi să fiarbă. La final adaugaţi pătrunjelul tocat mărunt și unt și amestecaţi!

Spor la gătit și poftă bună!

Află mai mult

Produse recomandate de Chef Florin:

Chef Florin powered by Electrolux

Descoperă produsele Electrolux recomandate de Chef Florin Dumitrescu și rețetele video special create în seria Chef Florin powered by Electrolux.