Ingrediente fel principal
4 fileuri proaspete de somon
broccoli, cartof dulce, rosii cherry, cartofi violet, sfecla rosie sau anghinare
Toate ingredientele se asaza intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline extravirgin si se condimenteaza dupa gust si preferinte.
Ingrediente desert
300 ml smantana lichida cu 30% grasime, 5 galbenusuri si un ou intreg, 100 de ml de lapte, 70 de gr de zahar brun, un baton de vanilie, 30 ml de espresso
ciocolata neagra, capsune pentru decor
1. Toarna smantana, laptele si zaharul brun intr-o cratita la temperatura medie. Adauga continutul din pastaia de vanilie si apoi cei 30 de ml de espresso.
2. Cand zaharul s-a topit adauga galbenusurile si oul amestecate usor cu un tel. Ia vasul de pe foc si toarna lichidul in 4 ramechine.
3. Acopera-le cu folie de aluminiu si introdu-le in cuptor impreuna cu tava cu peste si legume. Selecteaza programul 100% abur si lasa cuptorul sa-si faca magia. Pofta buna!