Ingrediente
Pentru aluat |
3 oua 100g faina alba 1 praf de sare 150g lapte 2 linguri ulei vegetal |
Pentru topping |
250g smantana pentru frisca, batuta Fructe proaspete (zmeura, capsune, afine) Zahar pudra |
1. Pentru aluat, amesteca ouale cu faina si un praf de sare pana obtii o pasta groasa. Adauga laptele in fir subtire pentru a subtia aluatul.
2. Toarna uleiul vegetal in tava pe care o vei folosi. Preincalzeste cuptorul la 180C cu functia PlusSteam activata si asaza tava in cuptor sa se infierbante uleiul pentru 10-15 minute.
Mic sfat! Vasul folosit poate fi de yena sau poti folosi o alta tava care nu permite uleiului sa se scurga.
3. Dupa ce uleiul s-a incins, scoate cu grija tava si toarna aluatul pregatit mai devreme. Coace in continuare la 180C, cu functia PlusSteam activa, pentru 20-30 minute sau pana aluatul creste in volum si devine auriu si usor crocant la exterior.
4. Scoate din cuptor si lasa la racit in tava, apoi transfera pe un platou si umple cavitatea cu smantana pentru frisca spumata si fructe proaspete. La sfarsit pudreaza cu zahar pudra. Sa ai pofta!