.

Popover sarat

cu salata si carnaciori

Toppingul este alegerea ta! Popover-ul este o baza excelenta pentru orice ingredient extra, de la bacon la oua posate, salata verde sau ciuperci sotate.

Ingrediente

Pentru aluat

3 oua
100g faina alba
1 praf de sare
150g lapte
2 linguri ulei vegetal

Pentru topping

5 carnaciori picanti
Mix salata verde
Rosii cherry, taiate sferturi
Branza feta maruntita
Otet balsamic

1. Pentru aluat, amesteca ouale cu faina si un praf de sare pana obtii o pasta groasa. Adauga laptele in fir subtire pentru a subtia aluatul.

2. Toarna uleiul vegetal in tava pe care o vei folosi. Preincalzeste cuptorul la 180C cu functia PlusSteam activata si asaza tava in cuptor sa se infierbante uleiul pentru 10-15 minute.

Mic sfat! Vasul folosit poate fi de yena sau poti folosi o alta tava care nu permite uleiului sa se scurga.

3. Scoate cu grija tava si toarna aluatul pregatit mai devreme in uleiul incins. Asaza deasupra carnaciorii picanti si da din nou la cuptor la 180C, cu functia PlusSteam activa, pentru inca 20-30 minute sau pana creste in volum si devine auriu. Lasa la racorit in tava apoi transfera pe un platou.

4. Umple cavitatea formata cu salata verde, rosii cherry si branza feta maruntita. Asezoneaza cu sare si piper si putin otet balsamic. Sa ai pofta!


popover sarat cu salata si carnaciori picanti

Produse recomandate

Din seria Horeca & Electrolux...