Pentru un plus de inspiraţie și bună dispoziţie în bucătărie, urmărește reţetele din seria “Bucurie în farfurie” cu Chef Roxana Blenche.
Cheesecake cu dovleac copt și cătină
Cheesecake-ul cu dovleac copt și cătină este desertul perfect pentru a impresiona pe oricine, iar cuptorul de la Electrolux SteamPro face ca totul să fie și mai simplu. Dulceaţa dovleacului copt și prospeţimea acrișoară a cătinei se îmbină într-un desert cremos și irezistibil. Urmărește pașii și bucură-te de acest deliciu chiar la tine acasă!
Tartă cu afine
Descoperă o reţetă savuroasă de tartă cu afine, perfectă pentru a impresiona orice invitat. Această tartă delicioasă este gătită timp de 40 de minute la 190°C, utilizând cuptorul Electrolux Steam Pro, pe funcţia de încălzire sus și jos. Te vei bucura de un aluat crocant și auriu, care contrastează minunat cu umplutura dulce-acrișoară de afine. Cu ajutorul cuptorului Electrolux Steam Pro obţii de fiecare dată o coacere uniformă și un rezultat demn de o cofetărie de top. Adaugă o cupă de îngheţată si transformă această reţetă într-un desert spectaculos!
Parmigiana
Încearcă o reţetă italiană autentică și delicioasă: Melanzane alla Parmigiana! Află cum să pregătești acest preparat italian autentic, cu straturi de vinete fragede, sos de roșii aromat, mozzarella topită și parmezan ras.
Cheesecake
Urmărește pas cu pas cum se prepară un cheesecake delicios, cremos și perfect echilibrat, potrivit pentru orice ocazie.
Pulpă de ied la cuptor cu cartofi noi
Astăzi vă invit să descoperim o delicioasă reţetă pentru masa festivă a Sărbătorilor Pascale în familie: pulpă de ied la cuptor cu garnitură de cartofi noi. Această reţetă scoate în evidenţă aroma suculentă și textura delicată a pulpei de ied, completată perfect de gustul rafinat al cartofilor noi copţi la cuptor. Un preparat care îmbină tradiţia cu savoarea, gata să vă încânte simţurile.
Bao buns
În acest videoclip vei afla pas cu pas cum se prepară Bao buns, o reţetă delicioasă asiatică de sandwich care îmbină gustul și textura pufoasă a pâinii proaspete cu diverse umpluturi savuroase. Descoperă o experienţă culinară autentică, usor de preparat și plină de gust.
Pad Thai
Astăzi călătorim împreună în inima bucătăriei thailandeze prin intermediul unei reţete clasice și delicioase de Pad Thai. Cu influenţe bogate din gastronomia asiatică, acest preparat îmbină subtil ingredientele proaspete și condimentele exotice pentru a vă oferi o experienţă culinară de neuitat.
Somon cu sos béarnaise și ou poșat
Somonul, ouăle poșate, gratinul dauphinois și sosul béarnaise reprezintă o delicatesă pe care cu siguranţă trebuie să o încerci. Urmează reţetă din videoclip și descoperă pașii detaliaţi pentru a pregăti și tu astfel de bucate rafinate.