Pentru un plus de inspiraţie și bună dispoziţie în bucătărie, urmărește reţetele din seria “Bucurie în farfurie” cu Chef Roxana Blenche. 

Choux-uri cu inserţie și cremă fină

Crocant la exterior, cremos la interior – află cum să prepari choux-ul perfect alături de Chef Roxana Blenche. Urmărește reţeta video și descoperă secretele unui desert spectaculos!

Antricot de vită cu cartofi Dauphinoise

Chef Roxana Blenche pregătește un antricot de vită fraged și suculent, gătit la perfecţiune, acompaniat de cartofi Dauphinoise – un preparat cremos și aromat, gratinat uniform pentru o textură irezistibilă. Prin tehnici precise și ingrediente atent alese, această reţetă îmbină eleganța bucătăriei franțuzești cu savoarea autentică a unei cine rafinate.

Tacos cu șalău de Nil și salată coleslaw picantă

Chef Roxana Blenche prezintă o reţetă de tacos savuroasă, în care șalăul de Nil este completat de mango, avocado, rucola și o salată coleslaw cu note picante. O combinaţie echilibrată de texturi și arome, ideală pentru un preparat fresh și rafinat.

Somon simplu și delicios cu creveţi

Gătește un somon fraged și creveţi aromaţi în timp record cu ajutorul friteuzei Electrolux! Descoperă o reţetă simplă, sănătoasă și incredibil de gustoasă, perfectă pentru mesele rapide. Urmărește reţeta video pentru un preparat sănătos și plin de gust!

Cheesecake cu dovleac copt și cătină

Cheesecake-ul cu dovleac copt și cătină este desertul perfect pentru a impresiona pe oricine, iar cuptorul de la Electrolux SteamPro face ca totul să fie și mai simplu. Dulceaţa dovleacului copt și prospeţimea acrișoară a cătinei se îmbină într-un desert cremos și irezistibil. Urmărește pașii și bucură-te de acest deliciu chiar la tine acasă!

Caracatiţă fragedă și suculentă cu mămăligă și cartof dulce

Descoperă reţeta perfectă de caracatiţă fragedă și suculentă, perfect gătită în stil sous-vide la cuptorul cu abur Electrolux. Alături de mămăligă fină și cartof dulce aromat, această reţetă video te va ghida pas cu pas pentru a crea un preparat rafinat, plin de savoare!

Chifle gătite la abur cu friteuza Seria 800

Descoperă o reţetă simplă și delicioasă pentru chifle pufoase gătite la abur folosind friteuza Electrolux Seria 800. Cu funcţia de abur integrată, aceste chifle ies perfect aerate, cu o textură moale și un gust savuros. Este reţeta ideală pentru un mic dejun rapid sau pentru sandvișuri de casă!

Tartă cu afine

Descoperă o reţetă savuroasă de tartă cu afine, perfectă pentru a impresiona orice invitat. Această tartă delicioasă este gătită timp de 40 de minute la 190°C, utilizând cuptorul Electrolux Steam Pro, pe funcţia de încălzire sus și jos. Te vei bucura de un aluat crocant și auriu, care contrastează minunat cu umplutura dulce-acrișoară de afine. Cu ajutorul cuptorului Electrolux Steam Pro obţii de fiecare dată o coacere uniformă și un rezultat demn de o cofetărie de top. Adaugă o cupă de îngheţată si transformă această reţetă într-un desert spectaculos!

Parmigiana

Încearcă o reţetă italiană autentică și delicioasă: Melanzane alla Parmigiana! Află cum să pregătești acest preparat italian autentic, cu straturi de vinete fragede, sos de roșii aromat, mozzarella topită și parmezan ras.  

Cheesecake

Urmărește pas cu pas cum se prepară un cheesecake delicios, cremos și perfect echilibrat, potrivit pentru orice ocazie.

Pulpă de ied la cuptor cu cartofi noi

Astăzi vă invit să descoperim o delicioasă reţetă pentru masa festivă a Sărbătorilor Pascale în familie: pulpă de ied la cuptor cu garnitură de cartofi noi. Această reţetă scoate în evidenţă aroma suculentă și textura delicată a pulpei de ied, completată perfect de gustul rafinat al cartofilor noi copţi la cuptor. Un preparat care îmbină tradiţia cu savoarea, gata să vă încânte simţurile.

Bao buns

În acest videoclip vei afla pas cu pas cum se prepară Bao buns, o reţetă delicioasă asiatică de sandwich care îmbină gustul și textura pufoasă a pâinii proaspete cu diverse umpluturi savuroase. Descoperă o experienţă culinară autentică, usor de preparat și plină de gust.

Pad Thai

Astăzi călătorim împreună în inima bucătăriei thailandeze prin intermediul unei reţete clasice și delicioase de Pad Thai. Cu influenţe bogate din gastronomia asiatică, acest preparat îmbină subtil ingredientele proaspete și condimentele exotice pentru a vă oferi o experienţă culinară de neuitat.

Somon cu sos béarnaise și ou poșat

Somonul, ouăle poșate, gratinul dauphinois și sosul béarnaise reprezintă o delicatesă pe care cu siguranţă trebuie să o încerci. Urmează reţetă din videoclip și descoperă pașii detaliaţi pentru a pregăti și tu astfel de bucate rafinate.