Verdețuri și legume pline de aromă, crocante și hrănitoare - un cuptor cu abur face alimentația sănătoasă mai ușoară și mai delicioasă.
Verde și sănătos
De ce este mai bine să prepari legumele la abur? Deoarece este ușor, rapid și sănătos să gătești legumele în cuptorul cu abur. De ce este aburul mai sănătos? Aburul păstrează gustul și proprietățile nutritive ale legumelor, astfel încât tu să ai preparate atât gustoase, cât și sănătoase. Deoarece căldura este constantă, legumele nu se rup ușor atunci când sunt gătite la abur. Gata cu broccoliul mărunțit. Îți prezentăm mai jos trei rețete ușoare pentru gătirea legumelor la abur - încearcă-le și vezi care este preferata ta!
Conopidă cu lămâie, piper negru și măsline
- Rupe conopida în buchețele și pune-le pe o tavă de copt perforată.
- Selectează Full Steam 100°C și dă tava la cuptor timp de aproximativ 3-5 min, în funcție de cantitate. (Conopida nu trebuie să fie complet moale, ci un pic mai „al dente”)
- Se scot și se amestecă într-un bol cu coaja rasă de lămâie, zeama de lămâie, piper negru măcinat, măsline negre tocate și sare de mare. Se poate servi caldă sau rece.
Sparanghel verde cu parmezan ras și ulei de măsline
- Taie și curăță porțiunea inferioară de 3 cm a sparanghelului și pune bucățile pe o tavă de copt perforată.
- Selectează Full Steam 100°C și dă tava la cuptor timp de aproximativ 2-4 min, în funcție de cantitate.
- Se scot și se stropesc cu ulei de măsline, se presară cu sare de mare și parmezan ras. Se poate servi caldă sau rece.
Broccoli cu ghimbir, sos de soia, arahide și semințe de susan
- Rupe broccoli în buchețele și pune-le pe o tavă de copt perforată.
- Selectează Full Steam 100°C și dă tava la cuptor timp de aproximativ 3-5 min, în funcție de cantitate.
- Se scot și se amesteca într-un bol cu ghimbirul ras fin, sosul de soia japonez, arahidele prăjite, uleiul de susan și semințele de susan prăjite. Se servește fierbinte.
Crocant, rumenit și perfect de suculent
În cuptoarele SteamCrisp, căldura obișnuită este combinată cu aburul pentru a face preparatele tale crocante și rumene la exterior, dar în același timp perfect umede și fragede la interior. Astfel alimentele își vor păstra substanțele nutritive, dar și gustul perfect.