Apa se varsă din cuptor când ușa este deschisă, în jos în bucătărie după utilizarea gătitului Sous Vide

Ultima actualizare 13.05.2022 12:12


Problema:

  • Apa se varsă din cuptor când ușa este deschisă, în jos în bucătărie după utilizarea gătitului Sous Vide

Se aplică la:

  • Cuptoare cu aburi

Rezoluţie:

1. După procesul de gătit, deschideți ușa cu atenție pentru a evita căderea apei pe mobilier.

2. Folosiți o farfurie și un prosop pentru a scoate sacii de vid.

3. Uscați ușa, colectorul de picături de apă din fund și cavitatea cu o cârpă moale sau un burete.

Lăsați cuptorul să se usuce complet cu ușa deschisă.

4. Pentru a grăbi uscarea, puteți încălzi cuptorul cu aer cald la temperatura de 150 ° C pentru aproximativ 15 minute.

Cauza:

  • Gătitul cu funcția Sous Vide provoacă apă reziduală pe pungile de vid și în cavitate.


Solicită asistenţă service
Solicită asistenţă service

Ai o problemă cu aparatul tău electrocasnic pe care nu o poţi rezolva singur(ă)? Contactează Call Center-ul Electrolux și solicită o intervenţie service.